מתרגשים לקראת הקינוח שיעשה את הסופ"ש שלכם מתוק יותר? חובבי בצקים מושבעים? מחכים תמיד לקיץ כדי לאכול גלידה בכל הזדמנות? המתכון לעוגה הזו הוא בדיוק בשבילכם: עוגת תפוחים עם פירורי בצק בתוספת גלידת וניל בהכנה ביתית, שתגרום לכם ללקק את האצבעות.
כאשר אתם מפשילים שרוולים וניגשים להכנת עוגה חדשה, מומלץ לפנות לעוגה שעונה על כל הצרכים שלכם: מרעננת, טעימה ומוצלחת, ומהצד השני קלה ופשוטה להכנה! המתכון הבא יפתח בפניכם עולם טעמים חדש ומפתיע שיגרום לכל האורחים להתחנן לחתיכת קינוח נוספת. למה אתם מחכים?
לבצק:
למלית:
שכבת פירורים:
כדור גלידה:
המלצת השף: הגישו את פיסת העוגה חמה וצקו לידה כדור גלידה גדול בטעם וניל, וכך יווצר ערבוב טעמים וטמפרטורות בין העוגה הנימוחה לגלידה המרעננת! ניתן גם להגיש את העוגה ללא חימום, בימי הקיץ החמים במיוחד. מומלץ בחום להפוך את המנה לחגיגה אמיתית באמצעות הכנת הגלידה בכוחות עצמכם בעזרת מיקסר, על מנת לשדרג את הטעם בכמה רמות. בערבוב פשוט של חלב ושמנת, חלמונים וסוכר, תוכלו לייצר את גלידת הוניל שלכם טעימה יותר מכל גלידה שתמצאו במכולת.
הגלידה היא הקינוח מספר אחת של הקיץ, שהופכת כל מנה לבלתי נשכחת. אך התכוננו להיפרד מהגלידה התעשייתית: באמצעות מכונת גלידה נינג'ה, ניתן יהיה לייצר גלידה בטעם אותנטי במו ידיכם. גלידה ביתית נעשית מחומרי גלם טריים, ולא עוברת את תהליך ההקפאה והאחסון הארוך שעוברות גלידות מסחריות. אם ברשותכם מכונה להכנת גלידה, תוכלו להנות מטעמה השונה והמופלא של גלידה שזה עתה נוצרה, ורבים יעידו שזהו טעם שאין שני לו. מכונה ביתית אף מאפשרת לכם להתאים את הגלידה לטעם הקולינרי האישי שלכם: מתוק, דיאטטי, ונילי במיוחד, ועוד ועוד.
למה אתם מחכים?