החומרים הדרושים: כפית מים, שליש כוס של סוכר, חצי בקבוק של יין אדום חצי יבש מובחר, צרור של עלי לימון, מיץ טבעי סחוט מחצי תפוז ולימון וקליפת לימון.

אופן ההכנה:

  • תחילה, יש להרתיח את הסוכר יחד עם מיץ התפוזים והלימון וכן עלי הלימון וכפית המים. לכשהסוכר ימס יש לצנן את הנוזל, לסננו ולהוסיף את היין.
  • שנית, יש להעביר אל תוך תבנית שטוחה ולהכניסה אל המקפיא.
  • שלישית, כל 20 דקות יש להוציא את התבנית ולרסק באמצעות מזלג את שבבי הקרח, עד אשר המקפא מוכן.

הצעת הגשה:

יש למזוג את קוקטייל גרניטה אל תוך כוסות יין ולעטר את הכוס בקליפת לימון מסוכרת.

לסיכום:

אם בא לכם קקטייל קייצי קר וכייפי משקה אייס גרניטה הוא הבחירה הנכונה בבר.